Drawing

WAT DOEN WIJ

Wij bouwen betaalbare, kwalitatief zeer hoogwaardige en gebruiksvriendelijke websites die goed vindbaar zijn in zoekmachines (bijv. Google), op alle apparaten te bekijken zijn en die door u eenvoudig te beheren zijn. Dit doen wij met een zogenoemde CMS (Content Management System). Wij houden zelf onze software up to date zodat u daar verder geen omkijken naar heeft. Ook kunnen wij het onderhoud van uw website volledig uit handen nemen.

 

Om een website te kunnen laten draaien heeft u een domeinnaam en een webhosting nodig. Dit verzorgd Paul Tinselboer Design ook voor u.  Om dit te kunnen realiseren werken wij samen met één van de bekendste webhosting bedrijven van heel Nederland. Wij garanderen dan ook een uptime van uw website van 99,9 %

 

Kortom Paul Tinselboer Design is uw partner om uw website te realiseren van A tot Z. Hopelijk mogen wij u verwelkomen als onze nieuwe klant.    

Drawing2

WEBSITE OPTIMALISATIE EN SOCIAL MEDIA MARKETING

Iedere dag zijn er miljoenen mensen online opzoek naar bedrijven, producten en informatie. Maar hoe bereikt u nou juist uw doelgroep ? Staat uw website al in de top zoekresultaten van bijv. Google ?

 

Door middel van website optimalisatie (SEO) en Social Media Marketing kan Paul Tinselboer Design dit voor u realiseren. 

 

Hierna kan Paul Tinselboer Design u ook begeleiden om uw website of uw social media kanaal zo aan te passen dat u, uw klant verleid tot aankoop of tot een aanvraag voor een offerte.

 

Kortom Paul Tinselboer Design is ook uw partner voor uw website optimalisatie en social media marketing die past bij uw bedrijf! 

 

Drawing3

CONTACT

Mocht u naar het lezen van de voorgaande informatie nog vragen hebben of een vrijblijvende offerte willen aanvragen. Neem dan via onderstaande button contact met ons op.

CONTACT